ΕΚΠΑIΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡIΑ

 

Παπαγεωργίου Β. Βασίλειος

Γεννήθηκα το 1974 και μεγάλωσα στη Ν.Τρίγλια Χαλκιδικής. Είμαι παντρεμένος με την Πολιτικό Μηχανικό Γανίτη Ειρήνη και είμαι πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Μετά την περάτωση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το 1992, εισήχθην στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ' όπου και αποφοίτησα το 1998, με βαθμό πτυχίου "Λίαν καλώς".

Μεταξύ 2000 και 2001 υπηρέτησα ως Αγροτικός Ιατρός στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας Χαλκιδικής και ακολούθως το 2002 ξεκίνησα την ειδίκευσή μου στην Ιατρική Βιοπαθολογία-Μικροβιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής. Συνέχισα το 2004 και ολοκλήρωσα την ειδίκευσή μου τον Αύγουστο του 2007 στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στην Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, μεταξύ 2004 και 2006, παρακολούθησα και ολοκλήρωσα το Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία», στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Από τον Οκτώβριο του 2007 μέχρι και σήμερα λειτουργώ ιδιωτικό Εργαστήριο Ιατρικής Μικροβιολογίας-Βιοπαθολογίας, στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Έχω συμμετάσχει σε δεκάδες ελληνικά και διεθνή συνέδρια, ημερίδες/διημερίδες, σεμινάρια, κλινικά φροντιστήρια και προγράμματα επιμόρφωσης, ενώ συνοπτικά έχω περισσότερες από 40 ανακοινώσεις ερευνητικών εργασιών σε ελληνικά Ιατρικά συνέδρια και 9 ανακοινώσεις σε διεθνή Ιατρικά συνέδρια. Επίσης, 7 επιστημονικές εργασίες μου έχουν δημοσιευθεί σε Ιατρικά περιοδικά.

Είμαι ενεργό μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής, του οποίου διατέλεσα Ταμίας κατά το διάστημα 2011-2014, ενώ προς το παρόν είμαι μέλος του Πειθαρχικού του Συμβουλίου. Είμαι μέλος διαφόρων Επιστημονικών Ιατρικών Εταιριών.

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε